• Dansk
  • English
  • Svenska
En vinduesløfter fra MultiHejs®​ gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter..
Vinduesløfter 150
vinduesloefter_62.png
Med en vindueslift til montering af ovenlysvinduer fra MultiHejs løses opgaven simpelt og sikkert. Vinduesløfteren* kan bruges til alle slags ovenlysvinduer og kan løfte op til 80 kg.
OUT-LIFT
out-lift_71.png
En vinduesløfter fra MultiHejs gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter.
​VINDUESLØFTER 260
vinduesloefter-260_316.png
Vores Portal-Lift hejser nemt og sikkert ovenlysvinduer ved montering udefra. Portal-Liften er let at benytte og kan hurtigt indstilles ved det næste vindue.
PORTAL-LIFT
portal-lift_81.png

En vinduesløfter fra ​MultiHejs® gør arbejdet lettere!

Træt af tunge løft, når du monterer vinduer?

MultiHejs er designet til brug for vinduesmontører, tømrere, glarmestre og andre, der arbejder med glas og vinduesløft ved tærren og på stilladser.

SE VORES PRODUKTER HER

​Se vores vinduesløftere i brug

Opsætning samt brug af vores vinduesløftere er utrolig brugervenlig, tidsbesparende og mindsker arbejdsskader. Se hvor enkelt det er her.

SE DEMOFILMENE HER

​MultiHejs

Vores produkter produceres alle på eget værksted. Er anerkendt af arbejdstilsynet, Bygergo og byggeriets arbejdsmiljøbus.

SE VINDUESLØFTERE I PDF HER


5 gode grunde til at vælge en vinduesløfter fra MultiHejs®

✔ ​Høj sikkerhed, mindsk tunge løft og arbejdsskader.

✔ ​Kan bruges fra stillads og terræn.

✔ ​Findes til almindelig vinduesmontering og ovenlysmontering.

✔ ​Spar mandetimer og penge gennem høj effektivitet.

✔ ​Opfylder arbejdstilsynets regler for tunge løft.

Interesseret?

Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst
muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Brdr. Pedersen A/S - Byggefirma

Vi har lige monteret 80 vinduer på Herlufholm Kostskole der vejede 126 kg. pr. stk. med hejset, som vi lige har erhvervet vil jeg påstå er det bedste der nogensinde er sket for vores branche, jeg har personligt monteret vinduer igennem 10 år og har altid løftet dem op i hullerne, med der til følgende ømhed og skader. På samme sag har nedriver lånt hejset og var også super glade, det er ganske enkelt genialt og burde være ved lov.

Mvh Tommy Ulrik

Image: 

Kim Toft, Tømrermester

Jeg kan kun anbefale Multihejset. Det er nu blevet meget lettere at arbejde ene mand med udskiftning af vinduer.

Det er desuden en klar fordel at det ikke fylder ret meget i bilen. Kort fortalt; det er alle pengene værd.

Image: 

Martin Gade Nielsen, Tømrermester

I forbindelse af større renovationsarbejde med udskiftning af vinduer og døre, fald vores valg på MultiHejs.

MultiHejs har vist sig at være fornuftigt valg, den virker og er enkelt til at betjene. Vi har været yderst tilfreds med MultiHejs!

Image: 

Finn Sikjær, Simonsen Tømrer & Snedker

Vi har lige købt et MultiHejs, og efterfølgende afprøvet det på en renoveringsopgave, hvor div. vinduer blev udskiftet.
Svendene udtrykte stor tilfredshed med hejset, som er en stor hjælp både i stueetage og på stillads. Det kan varmt anbefales!

Image: 

Enemærke & Petersen A/S

Vi har snart brugt Mulit Hejs i 2 år på en renoverings i opgave i Farum Midtpunkt og skal bruge de stk. hejs et års tid endnu. De fungere uden problemer og er meget nemme at håndterer og bruge. Svendene har udtrykt stor tilfredshed med MultiHejs som er en stor hjælp til at montage af vinduer og store termoruder.

Mvh Michael Jochimsen

Image: 

Flemming Schou, Tømrermester

Jeg har nu anvendt MultiHejset ved adskillige vinduesopgaver, og efter en kort tilvænning er jeg blevet super glad for min nye "makker".

Det er virkelig nemt af håndtere og ligeledes let af transportere. En invistering som jeg godt kan anbefale, til andre fagfolk.

Flemming Schou, Tømrermester

Image: 

Wangeskog Hyrcenter AB

En för oss tidigare helt okänd produkt som har blivit en succé hos flera av våra kunder. Vi har nu beställt vår tredje Multihejs. Perfekt för montering av fönster både från marken och från ställning.

Lennart Strandin
Wangeskog Hyrcenter AB

Image: 

MT Højgaard A/S

Vi har lige indkøbt multihejset og kun afprøvet ved en vinduesudskiftning men forventer os meget af hejset. Vi har en aktuel byggesag hvor der skal monteres vinduer og præfab. elementer og her ser vi store muligheder med multihejset.

Niels-Jørgen Düring

Image: 

Simonsen Tømrer & Snedker A/S

Vi har lige købt et MultiHejs, og efterfølgende afprøvet det på en renoverings opgave hvor div. vinduer blev udskiftet. Svendene udtrykte stor tilfredshed med hejset, som er en stor hjælp både i stueetage og på stillads. Det kan varmt anbefales!

På vegne af Simonsen Tømrer & Snedker
Finn Sikjær

Image: 

Vestegnens Vinduer A/S

Vi har brugt MultiHejsen i et års tid og den bliver brugt stort set hver dag. Den har fungeret uden problemer og er en stor hjælp ved store og tunge elementer. Vores erfaring er, at den også kan være en stor hjælp ved afmontering af eksisterende elementer og store termoruder.

Mvh Bjarne Hansen

Image: 

HVEM ER VI


Multi Hejs ApS
CVR-nr: 30833961

HER BOR VI


Tømrervænget 7
4700 Næstved, DK

KONTAKT OS PÅ


Telefon: +45 20 35 60 91
E-mail: multihejs@multihejs.dk