• Dansk
  • English
  • Svenska
En vinduesløfter fra MultiHejs®​ gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter..
Vinduesløfter 150
vinduesloefter-billede.png
Med MH 180S, løser du nemt vinduesmontagen fra dit stillads.
Denne vinduesløfter er udviklet, så du bare skal have din skruemaskine med.
Vinduesløfter 180S
vinduesloefter-produkt.png
Med en vindueslift til montering af ovenlysvinduer fra MultiHejs løses opgaven simpelt og sikkert. Vinduesløfteren* kan bruges til alle slags ovenlysvinduer og kan løfte op til 80 kg.
OUT-LIFT
vinduesloefter-model.png
En vinduesløfter fra MultiHejs gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter.
​VINDUESLØFTER 260
vinduesloefter-stige.png
Vores Portal-Lift hejser nemt og sikkert ovenlysvinduer ved montering udefra. Portal-Liften er let at benytte og kan hurtigt indstilles ved det næste vindue.
PORTAL-LIFT
vinduesloefter-udvendig.png

Vinduesløfter gør dit arbejde lettere!

Er du træt af tunge løft, når du monterer vinduer? Så skal du have en vinduesløfter fra MultiHejs®.

Vores vinduesløfter er særligt designet til vinduesmontering og er et ideelt redskab til vinduestømrere, glarmestre samt andre, der arbejder med glas- og vinduesløft.

Vi producerer vindueshejs, som både kan bruges af større entreprenørvirksomheder og mindre enkeltmandsfirmaer. Vi har altså den rette vinduesløfter til ethvert formål.

​Spar tid og penge med en vinduesløfter

Hos MultiHejs® får du særdeles konkurrencedygtige priser på lige præcis den vinduesløfter du søger. Dertil vil du kunne skåne dig selv og dine medarbejdere for tunge og besværlige vinduesløft, glasløft samt uhåndterbar ovenlysmontering.

Du investerer altså ikke blot i en smart og moderne vinduesløfter, men forbedrer samtidig arbejdsforholdene, som i sidste ende giver gladere medarbejdere med færre sygedage.

Dermed bidrager en vinduesløfter til en mere effektiv arbejdstid og er samtidigt let at montere, indstille og flytte. Dette giver dig således økonomiske og tidsmæssige besparelser og aflaster ikke bare dine egne og medarbejderes tunge løft, men også hele arbejdsgangen.

Hør mere om vinduesløftere fra MultiHejs

Har du brug for nærmere information om vores vindues- og glasløfter, eller ønsker du et tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 35 60 91, e-mail multihejs@multihejs.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Vinduesløfter 150​

Vinduesløfter 180 S​

Vinduesløfter 260​

​Fordelene ved MultiHejs® vinduesløfter​​

✔ ​Høj sikkerhed, mindsk tunge løft og arbejdsskader.

✔ ​Opstilles på kun 5 min.

✔ ​Let at håndtere, transportere og montere

✔ ​Sammenfoldet, fylder det ikke mere end en wienerstige

✔ ​Monter vinduer ene mand

✔ ​​Kan tilpasses "alle" typer vinduesløft og glasløft

✔ ​Løftespil med mulighed for halv hastighed​

✔ ​Kan bruges fra stillads og terræn

✔ ​Findes til almindelig vinduesmontering og ovenlysmontering

✔ ​CE-mærket

✔ ​Høj effektivitet

✔ ​Høj sikkerhed

✔ ​Opfyld arbejdstilsynets regler for tunge løft

Brugervenlig vinduesløfter med nem opsætning

Hvis du ønsker at effektivisere monteringen af vinduer, så er vinduesløftere fra Multihejs løsningen. Vores yderst brugervenlige vinduesløfter sikre at vinduesmonteringen kan gøres let og enkelt af bare en mand.

Med en lav egenvægt og opsætning der kan gøres på under 5 minutter, kommer man hurtigt og sikkert i gang med arbejdet. Se vores demo-video og oplev hvor hurtig og nemt det er at installare vinduer med en vinduesløfter.

Ved at bruge en vinduesløfter til de tunge løft, skåner du ikke kun dine kollegaer og medarbejdere, du får også et redskab der kan gøre at vinduesmonteringen går meget hurtigere, og derfor spare du også tid på dine opgaver.

Gør arbejdet nemmere med en vinduesløfter

Det er utrolig vigtigt at montagearbejdet foregår sikkert så man undgår arbejdsskader. Derfor opfylder alle vinduesløftere fra Mulithejs selvfølgelig også de skærpede krav fra arbejdstilsynet, angående tunge løft på arbejdspladsen.

Når du først har prøvet vores vinduesløfter kan du ikke undvære den igen. Den bliver dit vigtigste redskab når du skal installere vinduer i fremtiden. Og med modeller til ethvert behov er du dækket godt ind uanset hvilke opgave du skal ud på.

Vores vinduesløftere kan bruges fra stilladser og terræn, samt være din trofaste følgesvend i forbindelse med montering af almindelige vinduer såvel som ovenlysvinduer.

Kontakt os for at høre mere om vores vinduesløftere og hvad de kan gøre for dig.

Brug for mere info!

Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst
muligt.

HVEM ER VI


Multi Hejs ApS
CVR-nr: 30833961

HER BOR VI


Tømrervænget 7
4700 Næstved, DK

KONTAKT OS PÅ


Telefon: +45 20 35 60 91
E-mail: multihejs@multihejs.dk