Anmeldelser & udtalelser fra kunder om produkter fra Multi-Hejs
  • Dansk
  • English
  • Svenska
En vinduesløfter fra MultiHejs®​ gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter..
Vinduesløfter 150
vinduesloefter-billede.png
Med MH 180S, løser du nemt vinduesmontagen fra dit stillads.
Denne vinduesløfter er udviklet, så du bare skal have din skruemaskine med.
Vinduesløfter 180S
vinduesloefter-produkt.png
Med en vindueslift til montering af ovenlysvinduer fra MultiHejs løses opgaven simpelt og sikkert. Vinduesløfteren* kan bruges til alle slags ovenlysvinduer og kan løfte op til 80 kg.
OUT-LIFT
vinduesloefter-model.png
En vinduesløfter fra MultiHejs gør dit arbejde nemmere! Hvis du er træt af tunge løft ved montering af vinduer, så kontakt os for at høre nærmere om vores vinduesløfter.
​VINDUESLØFTER 260
vinduesloefter-stige.png
Vores Portal-Lift hejser nemt og sikkert ovenlysvinduer ved montering udefra. Portal-Liften er let at benytte og kan hurtigt indstilles ved det næste vindue.
PORTAL-LIFT
vinduesloefter-udvendig.png

Kundetilfredshed

Enemærke & Petersen A/S
Vi har snart brugt MultiHejs (4 stk.) i 2 år på en renoverings i opgave i Farum Midtpunkt og skal bruge de 2 stk. hejs et års tid endnu. De fungere uden problemer og er meget nemme at håndterer og bruge. Svendene har udtrykt stor tilfredshed med MultiHejs som er en stor hjælp til at montage af vinduer og store termoruder.
Mvh Michael Jochimsen
Brdr. Pedersen A/S - Byggefirma
Vi har lige monteret 80 vinduer på Herlufholm Kostskole der vejede 126 kg. pr. stk. med hejset, som vi lige har erhvervet vil jeg påstå er det bedste der nogensinde er sket for vores branche, jeg har personligt monteret vinduer igennem 10 år og har altid løftet dem op i hullerne, med der til følgende ømhed og skader. På samme sag har nedriver lånt hejset og var også super glade, det er ganske enkelt genialt og burde være ved lov.
Mvh Tommy Ulrik
Vestegnens Vinduer A/S
Vi har brugt MultiHejsen i et års tid og den bliver brugt stort set hver dag. Den har fungeret uden problemer og er en stor hjælp ved store og tunge elementer. Vores erfaring er, at den også kan være en stor hjælp ved afmontering af eksisterende elementer og store termoruder.
Mvh Bjarne Hansen
Simonsen Tømrer & Snedker A/S
Vi har lige købt et MultiHejs, og efterfølgende afprøvet det på en renoverings opgave hvor div. vinduer blev udskiftet. Svendene udtrykte stor tilfredshed med hejset, som er en stor hjælp både i stueetage og på stillads. Det kan varmt anbefales!
På vegne af Simonsen Tømrer & Snedker
Finn Sikjær
MT Højgaard A/S
Vi har lige indkøbt multihejset og kun afprøvet ved en vinduesudskiftning men forventer os meget af hejset. Vi har en aktuel byggesag hvor der skal monteres vinduer og præfab. elementer og her ser vi store muligheder med multihejset.
Niels-Jørgen Düring
Wangeskog Hyrcenter AB
En för oss tidigare helt okänd produkt som har blivit en succé hos flera av våra kunder. Vi har nu beställt vår tredje lift från Multihejs. Perfekt för montering av fönster både från marken och från ställning.
Lennart Strandin
Wangeskog Hyrcenter AB
Nem Byg, Tjæreborg
Vi har invisteret i en Multihejs, den fungerer rigtig godt, -også i praksis. Den aflaster svendene ved tunge løft. Kan helt klart anbefales!
Jørgen Mathiasen, Tømrermester​
Kim Toft, Tømrermester​
Jeg kan kun anbefale MultiHejset. Det er nu blevet meget lettere at arbejde ene mand med udskiftning af vinduer. Det er desuden en klar fordel at det ikke fylder ret meget i bilen. Kort fortalt; det er alle pengene værd.
Kim Toft, Tømrermester
Flemming Schou, Tømrermester
Jeg har nu anvendt MultiHejset ved adskillige vinduesopgaver, og efter en kort tilvænning er jeg blevet super glad for min nye "makker".
Det er virkelig nemt af håndtere og ligeledes let af transportere. En invistering som jeg godt kan anbefale, til andre fagfolk.
Flemming Schou, Tømrermester
Martin Gade Nielsen, Tømrermester
​I forbindelse af større renovationsarbejde med udskiftning af vinduer og døre, fald vores valg på MultiHejs.

MultiHejs har vist sig at være fornuftigt valg, den virker og er enkelt til at betjene.

Vi har været yderst tilfreds med MultiHejs!

Martin Gade Nielsen, Tømrermester
Snedkermester Jens Bo Jakobsen
Jeg har lige købt en out-lift af Henrik fra Multihejs. Den er intet mindre end genial. Vægten er beskedne 14 kg og er meget handy. Den sku jeg ha købt for lang tid siden.
Hvis du vil undgå tunge løft ved Velux-udskiftning er dette den bedste løsning.
Snedkermester Jens Bo Jakobsen.

Brug for mere info!

Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst
muligt.

HVEM ER VI


Multi Hejs ApS
CVR-nr: 30833961

HER BOR VI


Tømrervænget 7
4700 Næstved, DK

KONTAKT OS PÅ


Telefon: +45 20 35 60 91
E-mail: multihejs@multihejs.dk