Idéen opstod i 2007

Idéen bag MultiHejs® opstod, da jeg i 2007 valgte at blive selvstændig tømrermester.

Jeg opdagede hurtigt, at jeg – ude hos kunderne – stod med en større udfordring med tunge vinduer, som var svære at klare alene.

Der var altså et behov for et ordentligt hejsesystem, i form af en vinduesløfter, der kunne betjenes af én mand alene og som samtidigt ville være let at håndtere og transportere.

Specialdesignet vinduesløfter

På dette tidspunkt var der ingen af de daværende produkter på markedet, som kunne opfylde mine krav til en vinduesløfter, og derfor endte jeg med at udvikle min egen vinduesløfter, som kunne opstilles foran vinduerne.

Dette blev startskuddet til åbningen af MultiHejs® i 2009.

Nytænkende og nyskabende firma

Vi er i dag en virksomhed med fokus på effektive hjælpemidler, som er designet til at klare tunge løft, og ud over en vinduesløfter har vi nu også udviklet 2 typer af lifte til montering af ovenlysvinduer.

Vores vision er, at alle skal have mulighed for gode arbejdsvilkår, blandt andet med en glasløfter og vinduesløfter. Derfor arbejder vi stadig på nye idéer og løsninger til branchen.

Har I en opgave, som ikke kan løses med et af de nuværende produkter, så hjælper vi gerne med en løsning til jer. Også til andre typer af løft, end vinduer.

Vores produkter kan bruges af alle og er udført med fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet. Vores vinduesløfter, samt andre produkter, er alle lavet i aluminium for at minimere vægten ved transport og flytning.

​Alle produkter er desuden CE-mærket i henhold til maskindirektivet.

​Gå til Multi-Hejs, Out-lift eller Portal-lift.